A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kilari&Luka fressh 30′ : péntek este 22.00

2015. december 4., 14:34

Mivel nekünk totál kimaradt, ezért a múlt heti fekete, vagy inkább sötét péntekre emlékezve nosztalgiázunk kicsit és kibiztosítunk nektek egy újra masterelt Underworld gránátot. A Pearl’s Girl pont akkorákat lökdös az emberen, hogy fél perc alatt vissza is dobbantunk tőle ’96-ba, a trainspottingos Mark Renton „hálószobájába”. Edinburgh-ből aztán már az Airbird&Napolian producer páros szárnyain New Yorkba repkedünk. Ezúttal nem a Metropolitan, hanem a ketchupos-mustáros amerikai house, a majonézes kozmikus funk és a fahéjas hip hop csillámporát szórjuk a szemetekbe. 

Ha még láttok és hallotok: Mutado Pintado chelsea-i bázisából küldi a jelet és mi be is fogtuk nektek. Csakúgy, mint a Krautrock és Karate Kid szimpatizáns Fujiya & Miyagi brightoni mérnök fiúk karcolatát. 

Mivel itt a hétvége és nyakunkon a télapó, meg a prémszarvasok, az ő nyakán meg a zsákja, úgy döntöttünk, mi is kedveskedünk nektek valami jóval! Mégpedig: a könnyebb megjegyezhetőség kedvéért – meg azért mert, egyelőre egy gyógyszercég sem vállalta a szponzorációt – ezentúl NEM PharmaKid Mixtape lesz a műsor címe.
Hanem: Kilari&Luka fressh 30’
Keressetek minket péntekenként 22:00 órától Kilari&Luka fressh 30’ néven itt az Open Air Radio-ban, vagy a facebookon