A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

King Gizzard & The Lizard Wizard: Black Hot Soup (DJ Shadow “My Own Reality” Re-Write) – videoklip

2022. január 7., 13:01

King Gizzard & The Lizard Wizard termékeny ausztrál pszichedelikusai a 2020-as járványévben csak egyetlen stúdióalbumot jelentettek meg K.G. címmel, de 2021-ben az L.W. testvérlemez mellett a Butterfly 3000 szintetizátoros táncdalcsokrával is meglepetést okoztak, most 2022. január 21-én pedig annak remixalbumát is kiadják Butterfly 3001 címen, olyan közreműködőkkel, mint Peaches, Kaitlyn Aurelia Smith, DāM-FunK, a Peaking Lights duó vagy a Flaming Lips. A tavaly nyári hivatalos klipek közül a legutóbbit a Black Hot Souphoz forgatták, és ma ugyanebből a dalból az amerikai DJ Shadow által készített átirat is kap egy bolond videót.

A legutóbbi Our Pathetic Age albumát 2019-ben megjelentető DJ-producer egy éve a Deftones metalistáinak White Stallion remixalbumán is szerepelt, most pedig egy King Gizzard & The Lizard Wizard-számból szerkesztett egy scratch-dús big beat verziót. A Butterfly 3001 gyűjteményt nyitó Black Hot Soup (DJ Shadow “My Own Reality” Re-Write) klipje a zenekar egyik házirendezőjével, John Angus Stewarttal készült, a főszereplője pedig a szatirikus humoráról híres ausztrál rádiós-tévés figura, John Safran.

az eredeti dal videója Guy Tyzack rendezésében még tavaly augusztusból:

.
a remixalbum számlistája a Bandcamp oldalán, ahol már Peaches és a jamaikai dubmester Scientist dalverziói is meghallgathatók:

.
ráadásként két decemberben megjelent koncertalbum is, melyeket a texasi Levitation fesztiválon rögzítettek 2014-ben és 2016-ban:

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39