A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kipu zenekar

2015. november 30., 13:25

A jelenleg pécsi székhelyű, háromtagú Kipu hangos és lendületes rockzenét játszik. A zenekar mögött tartalmas évek vannak: 2008-ban a Fishing On Orfűn, majd 2010-ben a Magyar Dal Napján megrendezett tehetségkutatókat is megnyerték.

_SAM7277_2

Előzenekara voltak többek között a Kiscsillagnak, a Vad Fruttiknak, a Supernemnek. Felvételeik elkészültét olyan producerek segítették, mint pl.  Tövisházi Ambrus (Amorf Ördögök), vagy Dióssy D. Ákos (Kispál és a Borz). Második nagylemezük 2016 elejére várható.

A zenekar Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala