A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kiszáll még valaki az AC/DC-ből

2016. július 7., 22:02

Cliff Williams úgy érzi, az utóbbi időben darabjaira hullott a zenekar, így az egyetlen helyes döntés részéről, ha az AC/DC jelen turnéja befejeztével visszavonul a rivaldafényből és felhagy a zenéléssel.

5568C93E-ac-dc-bassist-cliff-williams-sells-fort-myers-mansion-for-6-995-000-image

„Negyven éve ez az életem. Nem értek máshoz és soha nem is akartam mással foglalkozni. Ezután a turné után azonban soha többé nem állok színpadra és nem készítek felvételeket” – nyilatkozta a Gulfshore Life-nak Cliff Williams. Az AC/DC basszusgitárosa szerint a jelenleg Axl Rose kétes segítségével koncertező együttes három meghatározó tagját veszítette el.

„Malcolm (Young) kiesése, Phil (Rudd) ügyei és most Brian (Johnson). Ez már nem az a zenekar. Érzem, hogy a kiszállás az egyedüli helyes döntés.”

A ritmusgitáros Malcolm Young, mint korábban kiderült, súlyosbodó demencia miatt kényszerült visszavonulásra, helyét az AC/DC-ben unokaöccse, Stevie Young vette át. Phil Rudd-ot gyilkosságra való megbízással vádolták, peres ügyei miatt az aC/DC korábbi dobosa, Chris Slade ugrott be helyette. Legutóbb a frontember, Brian Johnson-nak kellett kritikus halláskárosodása miatt felhagyni a koncertezéssel. Őt a jelenleg is zajló Rock or Bust turnén a Guns N’ Roses énekese, Axl Rose helyettesíti, vitatott eredményekkel.