A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kiváló magyar színészek a Bagossy Brothers új klipjében

2021. december 13., 22:05

Legutóbbi nagylemezének megjelenése óta először jelentkezik új dallal a Bagossy Brothers Company. Az Az a szép egyik vokális részét az együttes Hegyilevegő elnevezésű rajongói csoportjának vállalkozó kedvű tagjai énekelték fel. A dalhoz, amit először 2022. január 14-én, a csapat első Budapest Arénában tartandó koncertjén hallhat élőben a közönség, Waskovics Andrea és Elek Ferenc szereplésével forgattak különleges hangulatú klipet.

A 2021 februárjában megjelent, Fordul A Világ című negyedik Bagossy Brothers Company lemez óta először adott ki új dalt a gyergyószentmiklósi zenekar. Az Az a szép a zenekar korai hangzásvilágához kanyarodik vissza. A dalban van egy vokális rész, amit a zenekar legendás „Hegyilevegő” elnevezésű rajongói csoportjának tagjai énekeltek fel. Az együttes tagjai ugyanis fontosnak érezték, hogy valamilyen módon bevonják az új dalba közönségüket is.  Az Az a szép klipjét a zenekarral rendszeresen együtt dolgozó What’s In The Box Productions készítette, Márton László és Sáji Róbert vezetésével. A régmúlt idők hangulatát megidéző klipben olyan nagyszerű színészek szerepelnek, mint Waskovics Andrea és Elek Ferenc.

A dalt először élőben 2022. január 14-én hallhatja a közönség.  A Bagossy Brothers Company első Aréna koncertjére jóval hosszabb műsorral, meglepetés vendégekkel, rendhagyó színpadtechnikai és vizuális megoldásokkal készül.

Bagossy Brothers Company 2022. január 14., Aréna