A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kloggs

2015. április 21., 18:00

A korábban Péter néven működő, rendkívül izgalmas, experimental garage popot játszó KLOGGS zenekar jelenlegi felállásában 2014 óta zenél együtt. Dobok mögött Marci, gitár-ének: Péter, a korábbi basszusgitárost felváltva, szintinél: Nagy Gerda található.

f2

Az együttes fellépet a 2014-es Rakéta Fesztiválon, a dunaújvárosi DUDIK fesztiválon pedig a közönség volt oda értük, de a Beat On The Bratben is bizonyítottak már. 2015 áprilisban pedig végre megérkezett a zenekar első EP-je, mely az Outer Shell címet viseli.

kloggs

Facebook-oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33