A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Klusters – A jövő végtelenül nagy

Baksa-Soós Attila
2015. július 26., 15:27

A recept egyszerűnek tűnik, de persze nem az. Találd meg a hozzád hasonló korú fiatalokat, akik érzékenységüket, igényességüket, zenei kifinomultságukat és a teljes produkció iránti elkötelezettségüket maximálisan átélik és elengedhetetlennek tartják. Válassz egy jó (végre egyre több ilyen van!) zenekarnevet magyar zenekarodnak, amely külföldön is meg fogja állni a helyét. Találj egy lakást, ahol építeni tudsz saját magadnak egy kezdetleges stúdiót.

volt6

Mondd el, ami a szíveden van és szedd csokorba. Készíts egy nagyon menő konceptalbumot a kibérelt lakásban.Kezdj el koncertezni. Fogadd el az Open Air Rádió VOLT Fesztiválos fellépési lehetőségét. Varázsold el a rádiós színpadon a meglepetéskoncertedre ellátogatókat a zenéddel, a kisugárzásoddal, az alázatoddal, a dalaid felépítésével és, és, és.

Valahogy így kell ezt csinálni srácok-lányok!

volt8

Klusters. Július 26-án élőben hallhatod őket a Rakéta Fesztiválon, Budapesten az A38-on. Mi ott leszünk, mert az egyik kedvenc fiatal zenekarunk lettetek.

Ja, és köszi, hogy felléptetek nálunk!”

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu

Szerző: Baksa-Soós Attila
Címkék:
Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33