A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Klusters

2015. október 2., 0:18

Az éjszakai ragyogást elhozó, pszichedelikus űr-pop zenekar az év elején rendkívül erős, bemutatkozó konceptalbumával az “Olbers’ Paradox”-szal és az ahhoz készült különleges látványvilágú weboldallal letarolta a hazai underground zene világát.

klusters_5

A producerpáros Barcsa Balázs és Juhász Huba Taksony állandó énekesnőjükkel Kozaróczy Mallával (vokál, szintetizátor) és Gulyás Dáviddal (vokál, gitár) kiegészülve, műfajokat és hatásokat ötvözve utazhatunk el belső univerzumaink világába. Dalaikat hallhattátok már a MR2 – Petőfi Rádióban, élőben pedig a VOLT Fesztivál Officialön, a Budapest Essentialsön és a Rakéta Fesztiválon is.

Facebook oldal

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45