A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kő, papír, olló: Sting és Peter Gabriel közös turnéja

2016. január 20., 7:22

A két zenész különleges koncertkörutat jelentett be, melynek állomásain szólóban és duóként is fellépnek majd. A The Rock Paper Scissors-turnénak egyelőre csak Észak-Amerikai dátumait hozták nyilvánosságra.

stingpeter

Közös turnéra indul Sting és Peter Gabriel – számolt be róla az NME. A két zenész június 21-i kezdettel, több, mint egy hónapon át járja majd az Egyesült Államokat, a koncerteken pedig mindketten saját műsorukkal, valamint duóként is bemutatkoznak majd. A két főhős a The Rock Paper Scissors névre keresztelt turné koncepcióját egy rövid videóban vázolta fel arról is lerántva a leplet, miként állítják majd össze a műsort estéről estére. „Két közös dallal nyitunk, majd pedig ott, a színpadon döntjük el, melyikünk játssza el a saját 15-20 perces műsorát, melyet követően újra együtt folytatjuk, egészen az est végéig” – mesél videóban Sting.

Érdekesség, hogy tavaly Peter Gabriel a Stinggel közös turné mellett egy esetleges Genesis-összeborulás lehetőségét is megpedzegette a sajtóban, utóbbival kapcsolatban azonban semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett.

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33