A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Korhatáros új klip kíséretében jelentette be új nagylemezét Janelle Monáe

2023. május 12., 10:31

Az amerikai énekes-színésznő Janelle Monáe 2018-ban adott ki utoljára lemezt, és inkább a filmezésre fordította az idejét a zenélés helyett. Most viszont eljött az ideje egy albumnak, amiről már februárban megjelent a Float című dal, amit pedig most követ a felszabadult és szexi Lipstick Lover, melynek klipje is szexi és felszabadult, na meg kimondottan merész is. Janelle Monáe új lemeze címét és a megjelenés pontos dátumát is bejelentette.

The Age of Pleasure címmel június 9-én érkezik Janelle Monáe negyedik nagylemeze, ami a 2018-as Dirty Computert követi a lemezsorban. Az önelfogadásról és az önfelfedezésről szóló lemezzel kapcsolatban Janelle Monáe egy nyilatkozatban felsorolt egy rakás inspirációs forrást, olyanokat többek között, mint Muhammed Ali, Bruce Lee, Mary Poppins vagy a hindu guru Paramahmsa Nithyananda.

Janelle Monáe – Facebook

A 14 számos nagylemez első hírnöke az albumot is indító Float volt, ami február 16-án jelent meg, és amiben Seun Kuti és Egypt 80 működtek közre. Az új dalban, melynek címe Lipstick Lover, nincs más szereplő Janelle-en kívül, és klipet is kapott, egy meglehetősen merész klipet. Férfi csókolózik férfivel, nő meg nővel, testek érnek össze és súrlódnak egymással, meg rengeteg a fedetlen kebel, köztük az énekes-színésznőé is. De nemcsak a vizuális része jó a klipnek, hanem maga a szám is.

Nagyon úgy fest, hogy az új album fontos eleme lesz a meztelenség és nemcsak lelki értelemben, hisz a borító és a klip mellett az új fotók is erről tanúskodnak. Persze nekünk ezzel az égvilágon semmi bajunk, sőt támogatjuk a döntést.

Janelle Monáe – Facebook

Közben azért a filmezést sem hanyagolja Janelle Monáe. Készül egy minisorozat a főszereplésével, melynek címe De La Resistance, és amiben szintén nem a prűdségéről ismert énekes-táncosnő Josephine Bakert alakítja (tökéletes választás volt a szerepre). A sorozat készítője pedig az a Jennifer Yale, aki korábban olyan remek szériák forgatókönyveit írta, mint a Legion, a See vagy a Da Vinci’s Demons.