A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar: a Rock and Roll jellegű házibuli folytatódik – péntek este 8-kor az Open Air Rádión

2021. január 11., 18:01

Péntek este 20 órakor folytatódik Rock and roll jellegű házibulink az Open Air Rádió Kottamagyar című műsorában, amelyben a hazai könnyűzenei élet legjobbjai szólnak. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt.

 A Kottamagyar január 15-i adásában is főként rockzenék szólnak majd, ám ezúttal alternatív himnuszok és indie pop slágerek váltogatják egymást, köztük pedig néhány jól elhelyezett örökzöld a magyar rock múltjából. Mint tudjuk jól, a rock and roll az nem egy tánc, ám ezúttal mégis táncolni fogunk! Jó szórakozást a műsorhoz!

A második rock and roll jellegű házibuli díszvendégei:

Szabó Benedek és a Galaxisok * Péterfy Bori and Love Band * Heaven Street Seven * LGT * Kispál és a Borz * Pál Utcai Fiúk * Bergendy * Ős Bikini * Európa Kiadó * Frenk * Amber Smith * Fran Palermo * Hangmás * Vera Jonas Experiment * Irie Maffia * Ricsárdgír * Erik Sumo & The Fox-Fairies * Hiperkarma * Generál

Hallgassátok az adást pénteken este 8-tól itt: Kottamagyar

Grafika: Győrösi Imre