A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar – péntek este 8-kor az Open Air Rádión

2020. november 9., 15:24

Péntek 13-án, este 8-kor folytatódik az Open Air Rádió új zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt. A vadonatúj kategóriából ma az Ivan and the Parazol új, magyar nyelvű dala a Játék szól, illetve a nemrégiben újjáalakult Góbé zenekar Én is voltam című szerzeménye.

Az hétfői adásban erős lesz a népdal-vonal, illetve az, ahogyan a magyar népdal világa visszaköszön a popzenében, a végén pedig a BëlgaSub Bass MonsterDé:Nash hármassal kitárgyaljuk a honfoglalást is.

A november 13-i műsor népmesei hősei:

Zuboly, Balkán Fanatik, Bohemian Betyars, Góbé, Lovasi András, Ivan and the Parazol, Amorf Ördögök (Trevira Modern remix), Budapest Bár, Csík Zenekar, Ferenczi György, Besh O Drom, Bëlga, Sub Bass Monster, Dé:Nash, Bajdázó

Hallgassátok a Kottamagyart pénteken este 8-tól itt: hatvan perc hazai. Jó szórakozást hozzá!