A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar – Rock and Roll jellegű házibuli péntek este 8-kor

2021. január 4., 17:14

Péntek este 20 órakor rock and roll jellegű házibulival folytatódik az Open Air Rádió zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt.

2021 első Kottamagyar adásában főként rockzenék szólnak majd, olyan megunhatatlan dalok, amelyeket jó újra és újra elővenni, teli torokból üvöltözni és léggitározni rájuk. A régebbi szerzemények között egy új akad most: az Ørdøg nemrég megjelent harmadik – Ø3 című – lemezéről a Két marék kánaán. Jó szórakozást a műsorhoz!

Az első rock and roll jellegű házibuli díszvendégei:

Warpigs * Uzipov * Apey and the Pea * Ørdøg * Tankcsapda * Supernem * Ivan and the Parazol * Kiscsillag * Heaven Street Seven * Quimby * Hollywoodoo * Fish! * Vad Fruttik * Publo Hunny * Soerii & Poolek * Bobafett

Hallgassátok a műsort péntek este 8-kor itt: Kottamagyar.

A nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatások: Tomahawk – Dog Eat Dog
febr. 28., 13:48
Link interjú Varga Liviusszal – szombaton este Quimby-koncert
febr. 26., 13:30
Link interjú Little G Weevillel
febr. 18., 13:13
Hallgasd meg Zságer Balázs új kiadójának első válogatásalbumát: FREE SEQUENCE ANTHOLOGY I.
jan. 24., 20:37