A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar – új magyar zenei műsor az Open Air Rádión

2020. október 22., 17:00

Október 23-án, péntek este 8-tól indul az Open Air Rádió új zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak majd – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. A Kottamagyar minden hétfőn és pénteken jelentkezik új adással. Az első műsorban mindjárt egy ősbemutató is lesz: itt hallhatjátok először az Ørdøg zenekar VIII című dalát. Tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt.

Az első adásban egy vadonatújnál vadonatújabb szerzemény is lesz: az Ørdøg zenekar november 6-án megjelenő harmadik, Ø3 című albumának VIII című dala, amelyet a megjelenés előtt az Open Air Rádión hallhattok először!

Az Ø3 lemezbemutatója december 4-én lesz a Dürer Kertben.

A Kottamagyar első adásának főszereplői:

Anima Sound System, Bëlga, DeNash, Rühös Foxi, Ricsárdgír, Frenk, Quimby, Ørdøg, Honeybeast, Hősök, Schoblocher Barbara & Áron András, Kaukázus, Vera Jonas Experiment, Európa Kiadó.

Hallgassátok a Kottamagyart hétfőn és pénteken este 8-tól itt: hatvan perc hazai. Jó szórakozást hozzá!

Grafika: Győrösi Imre