A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar – új zenei műsor az Open Air Rádión

2020. október 30., 16:41

Ma, péntek este 8-kor folytatódik az Open Air Rádió új zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a hazai könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt. A vadonatúj kategóriából ma Németh Róbert ezen a héten megjelent Egy mozi a világ végén című kellemesen világvége hangulatú dalát hallgathatjátok meg, amire vélhetőleg Leonard Cohen is kedélyesen táncol odafönt.

Az adás főszereplői:

Sickratman, Krúbi, Bëlga (Sazabio remix), GM49, KFT, Nagy Feró és a Bikini, Hobo Blues Band, The Qualitons, Hiperkarma, Amorf Ördögök feat. Lippi Brown, Anima Sound System feat. Halott Pénz, Mayberian Sanskülotts, Németh Róbert, Quimby (DJ Bootsie remix), iamyank, Fluor, Európa Kiadó, A.E. Bizottság

Hallgassátok a Kottamagyart hétfőn és pénteken este 8-tól itt: hatvan perc hazai. Jó szórakozást hozzá!