A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

KOTTAMAGYAR Vol. 25 – MOCSKOS IDŐK

2023. január 16., 19:07

Hétfő este 8-kor (aztán péntek este 8-kor az ismétlésben) az Open Air Rádión csak feldolgozásokat sugárzunk, főként azért, mert annyira belejöttünk ebbe az év végén Indie Jones és Rockers’ Paradise című műsoraink szerkesztése közben. Parádés lesz a kínálat, érdemes ma este 8-kor az Open Air Rádióra tekerni.

Idei első KOTTAMAGYAR című műsorunkban kedvenc zenekaraink dolgozzák fel kedvenc zenekaraink számait, a tiszteletadás, fejhajtás és idétlenkedés jegyében. Lesz itt minden, mint a búcsúban, de egyelőre nem áruljuk el, ki kinek a számát dolgozta fel, hadd találgasson adás közben, aki szeretne. A teljes tracklistát a héten a rádió Mixcloud oldalán tesszük közzé, addig pedig kedvcsinálónak csak itt a feldolgozók listája:

Muriel ­­* Carson Coma * Ivan and the Parazol * Alvin és a Mókusok * Supernem * Tankcsapda * Ricsárdgír * Mulató Aztékok * Flour * Soerii & Poolek * Heaven Street Seven * Hiperkarma * Parno Graszt * Csík Zenekar * Subtones * Blahalousisiana * Pegazusok Nem Léteznek * Péterfy Bori & Love Band

Egy kedvenc a kedvencek közül:

Az adást hétfőn és pénteken este 8-tól itt hallgathatjátok,

vagy töltéstek le az Open Air Rádió appját mobilra a GooglePlayből vagy az AppStore-ból, hadd szóljon!

Flyer: Győrösi Imre

Könnyed tavaszi lebegés – Tibi and the Otters: Butterfly
márc. 21., 15:44
Michael Caine 90
márc. 15., 22:03