A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Közös tévésorozaton dolgozik az HBO számára The Weeknd és az Euphoria készítője, Sam Levinson

2022. április 27., 9:24

The Idol az új sorozat címe, amin tavaly nyár óta dolgozik közösen a popsztár The Weeknd és Sam Levinson, az utóbbi évek legzajosabb sikerét elérő HBO-széria, az Euphoria készítője. Az eddigi kreatív irányt azonban most felül kellett írni, meg kellett változtatni közelebbről nem részletezett okok miatt. De a lényeg: a sorozat azért készül és lesz is majd az HBO műsorán.

Az Euphoria című sorozat az utóbbi évek egyik legnagyobb – de az is lehet, hogy csak simán a legnagyobb – sikere az HBO-nak, az amerikai tinédzserek drogokkal, szexszel és erőszakkal teli világát mutatja be provokatívan és gyakran sokkolóan. Két évad már lement belőle, de közben a készítő, Sam Levinson bejelentette, hogy egy másik sorozaton is elkezdett dolgozni az HBO számára a popsztár The Weeknddel, akinek nem idegen a filmes világ, hiszen szerepelt Josh és Benny Safdie 2019-es Netflix-sikerében, az Uncut Gems című thrillerben és felbukkant olyan felnőtt rajzfilmekben, mint az American Dad és a The Simpsons.

A szépen épülgető-alakulgató új sorozat eddigi rendezője, Amy Seimetz (The Killing) azonban most kiszállt belőle, a posztját valószínűleg maga Levinson veszi át, az HBO pedig közben bejelentette, hogy bár a The Idol készül, de az eddig tervezett iránytól eltérnek az alkotók és másfelé viszik a történetüket. De miről is fog szólni a sorozat?

A The Idol középpontjában egy frissen befutott popsztár áll, aki összejön egy szupermenő Los Angeles-i klub tulajdonosával, aki elég különösmert amikor nem az éjszaka királya, akkor egy titokzatos szektát is vezet. Egyelőre ennyit lehet tudni a sztoriról, illetve jó pár szereplő nevét. A fiatal popsztárt Lily-Rose DeppVanessa Paradise és Johhny Depp lánya –, a klubtulajdonost pedig a producerként és íróként is a sorozaton dolgozó The Weeknd alakítja majd, de mellettük olyan nevek is felbukkannak a szereplőgárdában, mint Anne Heche, Elizabeth Berkley vagy a színészként és zenészként (TV on the Radio) is már nevet szerzett Tunde Adebimpe.

Hogy pontosan mikor készül el és kerül a képernyőre Sam Levinson és The Weeknd közös sorozat, a The Idol, most még nem tudni, de gőzerővel készül, mi pedig hasonló lelkesedéssel várjuk.

Kezdjük a hetet pazar francia punkkal!
ápr. 22., 6:07