A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Krúbival robban a NEMVOLT Fesztivál zárónapja!

2020. július 4., 17:29

Tényleg fesztivál lett ebből: másnaposan készülünk a zárónapi headlinerre, már szomjazunk arra, hogy nyugodtan eltöltsünk egy napot a kis ágyikónkban, de még visz a flow, és csatába indulunk utoljára is, mert hatalmas névvel vár minket a NEMVOLT Feszt nagyszínpada. Krúbit senkinek sem kell bemutatni, most mégis be fogjuk: a polgárpukkasztó, végletes, szókimondó slágerek királya érkezik ma, és amellett, hogy a színpadon tőle megszokott állatkodás is megelevenedik a stúdióban, ismét megmutatja, hogy egy hihetetlenül intelligens srácról van szó esetében.

Csináltunk már interjút, mégpedig tavaly a VOLT-on, de akkor csak 10 percünk volt minderre, nagyon vártam már, hogy egy hosszabb, mélyebb beszélgetést is megejthessünk, és végre eljött ennek is az ideje. Aztán a hosszas várakozás ellenére sikerült körülbelül még aznaposan találkoznunk, de nem csak toleráns volt az adás közben fogyasztott meggyes sörömre pillantva, hanem csatlakozott a hangulathoz, és egy igazán szórakoztató órát éltünk meg együtt.
Na, ez igazán romantikus mondat lett. Dübörög a Talponálló, dübörög a NEMVOLT Fesztivál, gyertek, Krúbival várunk Titeket este 8-tól,
utána pedig irány a Habakuk Bár! Rrrihhá!

Antonia Vai: új dal, videoklip és koncert
aug. 4., 12:26