A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lana Del Rey: Florida Kilos – szaxofonos Tep No-remix

2015. május 3., 11:38

A Lana Del Rey-rajongók az elmúlt napokban nemcsak az Adaline varázslatos élete című film előzetesében debütált új dal, a Life Is Beautiful egyperces részletek örülhettek, de annak a hírnek is, hogy az év elején bejelentett Honeymoon című új albumán dolgozó énekesnő áprilisban már le is forgatott egy új videót. Amíg azt várjuk, hallgassuk meg azt az e heti szaxofonos remixet, melyet a titokzatos kanadai DJ-producer Tep No készített az énekesnő Florida Kilos című tavalyi számához.

A dal érdekessége, hogy a tavalyi Ultraviolence albumnak csak a deluxe kiadásán szerepel bónuszként, és ez az egyetlen szám, melyet az énekesnő a lemez produceréül felkért Black Keys-frontember Dan Auerbach-kal közösen írt – a másik társszerzője pedig az amerikai független filmrendező Harmony Korine (Gummo, Imitátorok, Spring Breakers – Csajok szabadon stb.). Az alig egy éve színre lépett, nevét és arcát titkoló torontói DJ-producer-énekes Tep No – aki az amerikai díva iránti rajongását már Lana Del Dre című tavalyi dalával is jelezte – a chillwave felől érkezve a Florida Kilosból fülledt trópusi remixet készített, melyből az is kitűnik, milyen jól áll a szaxi Lanának.

a dal tavalyi eredetije:

a bevezetőben említett Life Is Beautiful című új szám egyperces részlete az Adaline varázslatos élete című film előzetesében:

fotók Lana Del Rey áprilisi klipforgatásáról:

lana-video15-4

.
a Tep No által énekelt Lana Del Dre című dal 2014 októberéből, klippel együtt:

Tep No legfrissebb száma, az egy hete közzétett Please Me . . .

. . . és a legelső 2014 júniusából, az If I Only Knew:

.
ráadásként két Tep No-remix: a brit Ella Eyre 2013-as Jermaine Stewart-feldolgozásához, a We Don’t Have To Take Our Clothes Offhoz tavaly októberből . . .

. . . és a Sam Smith-féle I’m Not The Only One-hoz idén márciusból:

lana-tepno

Wolf Alice: The Last Man On Earth – videoklip az új Blue Weekend album elé
febr. 24., 19:59
The Living – 1982-es felvétel a Guns N’ Roses-basszista Duff McKagan seattle-i punkzenekarától
febr. 24., 18:50
Dinosaur Jr.: I Ran Away – a Kurt Vile-lal készült új Sweep It Into Space albumról
febr. 24., 10:45
Iggy Pop: Do Not Go Gentle Into That Good Night – videoklip Dylan Thomas versével
febr. 23., 20:01