A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lana Del Rey: Honeymoon – itt az új album címadó dala!

2015. július 14., 18:06

A 30. születésnapját múlt hónapban ünneplő amerikai dalszerző-énekesnő Lana Del Rey alig egy éve jelentette meg Ultraviolence című legutóbbi albumát, de azóta már kaptunk tőle két pazar Tim Burton-filmbetétdalt (Big Eyes, I Can Fly), egy számot Emile Haynie producer lemezén (Wait For Life) és egy újabb dalrészletet az Adaline varázslatos élete című film előzeteséhez (Life Is Beautiful), most pedig már itt is van szeptemberre ígért új Honeymoon albumának címadó szerzeménye.

A korábbi Lana-lemezeken is bizonyított Rick Nowels társszerző-producerrel és Kieron Menzies hangmérnökkel készülő új albumhoz (melyen a saját szerzemények mellett a Don’t Let Me Be Misunderstood című Nina Simone-feldolgozás is szerepel majd) az énekesnő az elmúlt hónapokban klipet is leforgatott (az egyiket Music To Watch Boys To című számhoz), de a YouTube-on pár perce közzétett Honeymoon videónak csak az első fél perce mozgókép, a maradék játékidő alatt a dalszövegoldalt láthatjuk a május-júniusi Endless Summer turné kísérőfüzetéből – szóval az igazi klip(ek)re még várhatunk. A dal azonban pont olyan gyönyörű, amilyennek a beharangozó részletek alapján remélhettük.

FRISSÍTÉS: a kliphez forgatott anyagot Lana Del Rey túl unalmasnak találta, és végül nem is jelent meg a dalnak teljes hivatalos videója – a maradék felvételek csak egy évvel később, 2016 júniusának végén szivárogtak ki!

.
a dalszövegoldal:

lana-honeymoonlyrics

a dal élő a capella ősbemutatója június 16-án Floridában, az Endless Summer turné West Palm Beach-i koncertjén:

Szerző:
A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39