A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lana Del Rey – karácsonyi feldolgozás a hugival + kiadatlan számok

2016. december 27., 14:44

Lana Del Rey idén nem jelentkezett új szólódalokkal, csak kollaborációkkal tűnt fel (a tavalyi Honeymoon album Freak című dalához forgatott Father John Mistyvel egy 11 perces videót, majd az új The Weeknd-lemezen a Party Monster című közös szerzemény vokáljai mellett a Stargirl Interlude-ban is énekelt), de rajongói a karácsony elmúlt három napjának mindegyikén örülhettek valami meglepetésnek: egy sor eddig csak csonkán ismert kiadatlan Lana Del Rey-számból szivárogtak egymás után teljes verziók, tegnap az ünnep zárásaként pedig maga az énekesnő is kitett egy kis videót, melyben hugicájával, Chuckkal közösen éneklik a Santa Baby című sztenderdet.

Lana Del Rey (született: Elizabeth Woolridge Grant, 1985) és 1989-es születésű húga, a fotósként alkotó Chuck Grant (polgári nevén: Caroline Grant) a december 26-án bemutatott alkalmi duettjük videójával:

.
a Santa Baby 1953-as eredetije Eartha Kitt (1927–2008) énekével:

.
A karácsonykor teljes hosszukban elérhetővé vált kiadatlan Lana Del Rey-számok közül a két legpazarabb a Yes To Heaven és a Fine China, melyek az Ultraviolence album 2013-2014-es felvételeinek idejéből származnak, és idén augusztusban (a velük egy alomból való Your Girl című harmadik dallal együtt) már kiszivárogtak belőlük részletek, de most végre teljes pompájukban is netre kerültek – a Yes To Heaven december 24-én. . .

. . . a Fine China pedig 25-én:

a harmadikként említett Your Girlből mutatóba itt egy nyáron kiszivárgott egyperces részlet – ebből még várhatunk a teljes számra:

FRISSÍTÉS: a 2017 áprilisában kiszivárgott teljes verzió!

.
a karácsonyi eresztéssel jöttek kevésbé izgalmas felvételek is – ez például a 2010 tájáról való Be My Daddy teljes verziója. . .

. . .ez a 2009-ben felvett és 2012-ben netre került Every Man Gets His Wish-ből egy eltérő változat. . .

. . . ez pedig a 2011-ből való, de csak idén nyáron kiszivárgott BBM Baby című elektropop próbálkozás egy most előkerült verziója:

.
ráadásként a bevezetőben említett Lana Del Rey-szereplés a Starboy című új The Weeknd-albumon hallható Stargirl Interlude-ban:

.
Lana Del Rey és kishúga, Chuck Grant itt épp a fotós-filmrendezőnő Emma Elizabeth Tillman (Father John Misty felesége és múzsája) társaságában télapóznak:

Chuck Grant fotós munkái itt a honlapján böngészhetők:
http://yourgirlchuck.com

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39