A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Láthatod a Netflixen, olvashatod könyvben – Harlan Coben: Nem versz át

2024. január 7., 16:26

Január 1-jén kezdte el vetíteni a Netflix a Harlan Coben Nem versz át című regényéből készült sorozatot, a főszerepekben olyan sztárokkal, mint Michelle Keegan, Adeel Akhtar és Richard Armitage. Ebből az alkalomból új, netflixes borítóval jelent meg a Jaffa Kiadónál a könyv, méghozzá egy időben a sorozat indulásával. Ehhez a különleges kötethez január folyamán kizárólag a Jaffánál juthatsz hozzá, a könyvesboltukban, vagy a www.jaffa.hu webshopon.

Nem versz át tökéletes Coben-krimi, annak minden izgalmas jellemzőjével! A Nem versz át világában semmi sem az, aminek látszik, a tulajdon szemünknek sem hihetünk, és az áldozatokról könnyen kiderülhet, hogy valójában gyilkosok. Vajon elkendőzhető az igazság, vagy előbb-utóbb mindenkinek el kell számolnia tetteivel?

A sztori:
A repülőoktató Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják – ugyanazzal a fegyverrel, amely pár hónappal korábban nővére életét oltotta ki. Az asszony még fel sem ocsúdik a megrázkódtatásból, amikor a temetés után nem sokkal hátborzongató dologra figyel fel a bébimonitoron: Joe, a halott férj tért vissza kislányukkal játszani. Maya elszántan igyekszik felgöngyölíteni a rejtélyt, ám rövidesen rá kell döbbennie, hogy a nyomok saját bűnökkel és csalásokkal terhelt múltjába vezetnek. Mi történt azon a végzetes afganisztáni bevetésen, ami miatt az egykori pilótát szüntelenül rémálmok gyötrik? Kinek áll érdekében sötét titkaival sakkban tartani, és miért? Mi köze Joe testvére, Andrew halálához a két gyilkosságnak?

„Coben regénye ismét bombaként robban – hatalmasat szól, az ember nem győzi a fejét kapkodni a megdöbbentő végkifejlettől” – írta a krimiről szóló ajánlójában a The Huffington Post.

Ne keresd a könyvet, itt van.

Szerző: