A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Le Hjärta

2016. április 10., 16:56

A négytagú budapesti Le Hjärtát a 2010-es évek elejének lo-fi forradalma tette fel a hazai poptérképre. Első, az A38 tetőteraszán adott koncertjük óta felléptek a fővárosi underground legfontosabb helyein, és készült egy klipjük is a “Tellement une star” című számhoz. Ahogy a név is utal rá, leginkább a francia filmek és a kortárs északi kultúra inspirálja a gondolatvilágukat. Zenéjük a 80-as évek brit újhullámát idézi, aktuális gitárzenék és a francia elektro hatásaival keverve.

le hjarta

A zenekar Facebook oldala.

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala