A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lemmy is meglepődött a Motörhead-szexjátékokon

Open Air Rádió
2015. október 19., 18:23

Lemmy saját bevallása szerint nem tudott arról, hogy az erotikus kiegészítőket, privát játékszereket forgalmazó Lovehoney Motörhead-szériás vibrátorokat dobott a piacra, de mindenesetre várja a rajongók élménybeszámolóit.

2015Motorhead_Sextoys_1_Press_080915

Vadonatúj, Motörhead-szériás vibrátorokkal bővített kínálatát a szexiparban öreg rókának számító gyártó, a Lovehoney. Lemmy az Uproxxnak elmondta, maga is meglepődött, mikor először halott a zenekar logójával ellátott Official Pleasure Collection-sorozatról. „A menedzserünkkel kötöttek üzletet, aki csak akkor árulta el az egészet, mikor már túl késő lett volna bármit is tennünk” –mesélt az együttes frontembere, hozzátéve „ez az egész szexjáték dolog elég nagy meglepetés volt, de egyelőre úgy tűnik működik.”

Arra a kérdésre, hogy kapott-e már visszajelzéseket rajongóktól, Lemmy úgy felelt, egészen biztos benne, hogy fog. A Motörhead egyébként a közelmúltban jelentette meg sajátmárkás whiskeyjét, annak ellenére, hogy a köztudottan jelentékeny napi fogyasztással bíró Lemmy saját bevallása szerint „egészségügyi okokból” immár a vodkát preferálja.

https://www.youtube.com/watch?v=y0sik4yZHY8

Szerző: Open Air Rádió