A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Letartóztatták az embert, aki 14 éve nem vitte vissza a kölcsönzött VHS kazettát

2016. március 25., 12:10

James Meyerst nem működő féklámpája miatt állította meg egy járőr, a közúti ellenőrzés során azonban kiderült, a férfi ellen egy VHS kazetta jogtalan birtoklása miatt 14 éve elfogatóparancs van életben.

vhs

Bíróság elé kell állnia annak az Carolina-i férfinak, aki 14 éve elfelejtette visszavinni egy, kölcsönzőből zsákmányolt VHS kazettát. Az NME információ szerint James Meyers autójának hibásan működő féklámpája miatt állította meg egy rendőrjárőr, aki az ellenőrzés során bizarr hírekkel állt elő: a férfit 2002 óta körözik, mivel nem szolgáltatott vissza egy kikölcsönzött VHS kazettát.

Mint kiderült, Meyers az Eszement Freddy című amerikai B-komédia egy példányáról feledkezett meg, 14 évvel túlfutva az azóta megszűnt családi videotéka türelmi idején. A járőr még megengedte a férfinak, hogy kislányát elvigye az iskolába, elmenjen dolgozni, munka után azonban jelentkeznie kellett a Concord-i rendőrkapitányságon, ahol annak rendje s módja szerint bilincsbe verve előállították. Meyers ügyével április 27-én áll bíróság elé.

Címkék: