A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lezuhant a színpadról a Rammstein európai turnéjának első koncertjén a zenekar énekese

2023. május 26., 16:38

A német zenekar Litvániában, Vilniusban adott koncertet, amikor is Till Lindemann lezúgott a színpadról. Mindez a koncert végén történt, úgyhogy nem kellett a bulit menet közben félbeszakítani. Azt nem tudni, hogy az énekes megsérült-e, mindenesetre a hétvégi két helsinki koncertet nem mondta le a Rammstein.

A Rammstein épp európai turnén van, ami szinte az egész nyáron át tart, és Litvániából indult, ahol a baleset történt. Már vége volt a bulinak, a tagok előrejöttek meghajolni, és ekkor lépett rosszul a zenekar énekese, Till Lindemann, aki lezuhant a színpadról. Mutatjuk az esetet:

https://www.youtube.com/watch?v=C0kZSfZhSWw

És egy másik szögből:

Hogy Lindemann megsérült-e, nem tudni, mindenesetre a hétvégi két helsinki koncertet megtartják, vagyis nagy baj nem történt. Nem is lenne túl jó, ha mondjuk az énekes eltörné valamijét, mert a turné legelején járnak, Helsinki után még 17 koncert vár rájuk, köztük a két budapesti is július 11-én és 12-én a Puskás Arénában. Nem beszélve arról, hogy aztán Till Lindemann erős évet tol, ugyanis az ősz és tél folyamán egy szólóturnét is lenyom majd. Úgyhogy nagyon nem kéne lesérülnie.

Szerző:
Az Amber Smith a fellegekben jár
jún. 24., 15:46