A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Liam Gallagher fiának együttese lesz a nyári Oasis turné előzenekara

Wágner Gábor
2024. április 3., 17:25

A most 22 éves Gene Gallagher már lépett fel az apjával, most viszont előtte fog és a saját együttese, a Villanelle élén. A még alig ismert zenekaron ez a lehetőség hatalmasat lökhet a széles körű népszerűség felé.

Az Oasis nyáron turnéra indul a Definitely Maybe albummal, ami idén 30 éves. A turné összesen 14 koncertből áll majd és mindössze Nagy-Britanniát meg Írországot érinti. Az előzenekar pedig nem valamelyik haver együttese, és még csak nem is Liam Gallagher és John Squire új közös produkciója lesz, hanem Liam egyik fia, Gene Gallagher előzenél majd az apjának a zenekarával, melynek neve Villanelle. A bandáról viszonylag keveset lehet még tudni, alig található tőlük bármi a neten, de azért aki keres, az talál, és amit talál az elég ígéretes, mutatjuk is:

Na de majd meglátjuk, nyáron mit szól hozzájuk az Oasis közönsége. És hogy honnan ismerős Gene Gallagher zenekarának neve? Egy méltán népszerű sorozatból, a remek Killing Eve-ből: az egyik fő karakter, egy pszichopata bérgyilkosnő neve az, hogy Villanelle. Őt is mutatjuk:

Szerző: Wágner Gábor