A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

LINK INTERJÚ DJ STORMMAL

- PP -
2017. december 9., 22:03

December 9-én, azaz ma este a drum and bass kultúra egyik leginkább szeretett alakja, DJ Storm fog fellépni a Budapest Jungle buliján a Corvin Clubban. Storm éjjel 1-kor kezd, addig még bőven van idő megnézni/meghallgatni kedvenc zenéit.

Storm nemcsak a leginkább szeretett alakja, hanem az egyik legkorábbi és legfontosabb képviselője a műfajnak. Néhai DJ-társával, Kemistryvel részt vettek a drum and bass legnevesebb kiadója, a Metalheadz megalapításában, és évekig vitték is a céget. (Goldie-val – akkori barátjával – Kemistry ismertette meg a drum and basst.) Kemistry 1999-ben bekövetkezett tragikus halála előtt Kemistry és Storm együtt két legendás mixet is megjelentetett: egyik a DJ Kicks Kemistry & Storm volt, a másik pedig az Artcore 4, de több más mixük is elérhető a YouTube-on, például ez a súlyos Kiss FM-es darab 1996-ból.

Ma este élőben fog maradandót alkotni Storm, aki ezúttal old school szettel érkezik, ami mindig igazi csemegének számít. Jó étvágyat hozzá!

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – DJ Storm

Mit hallgatsz most?

Épp Digital Strictly DnB-ét hallgatom. Megvan már egy ideje, de most jelent meg a Function Recordsnál. Egy pajkos kis Amen, ami mindent elmond.

Mi a kedvenc dalod az idén?
Rengeteg van, de Spirit International című szerzeménye nekem óriási volt.

Életed első meghatározó dala?

David Bowie Rock ’n’ Roll Suicide című dala. 17 éves koromban hallottam először, az akkori barátom gyakran játszotta nekem gitáron, és szerelembe estem a riffjével.

Mi az, amit még soha nem hallgattál meg, de most végre rákerestél?
Sokat gondolkoztam ezen, de sajnos tényleg semmi nem jut eszembe.

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?
Két számot is ide kell tennem, mert ez a kettő segített enyhíteni a fájdalmat, amikor Kemistry elhunyt.

Modus Operandi – Photek

State of Emergency – Bjork

Facebook eseményoldal.

Szerző: - PP -