A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Link interjú Gerdesits Ferenccel, A Kutya Vacsorája dobosával

PP
2017. május 19., 16:40

Május 19-én, pénteken, azaz ma este 9-től közönségtalálkozóval egybekötött koncertet ad a Quimby perkása és második frontembere, Varga Livius által alapított szuper supergroup, A Kutya Vacsorája. A koncertet a Fészek Kulturális Központban adják, mely klub tökéletesen alkalmas arra, hogy azok, akik a lehető legközelebb szeretnék érezni magukat a zenekarhoz, a lehető legközelebb érezhessék magukat hozzájuk.

A Kutya Vacsorája péntek esti fellépésének célja az, hogy egy közvetlen és mondjuk így: intim klubkoncert keretében a zenekar a lehető legközelebb engedje magához rajongóit, olyannyira, hogy az előadást megelőző beszélgetés végén a közönség is lehetőséget kap, hogy égető kérdéseit feltegye az együttes tagjainak.

A Kutya Vacsorája jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, ami Szerelem hétszer címmel fog megjelenni, és mint a címéből is látszik, a szerelem témakörét járja majd körül.

Liviusék nemrég fejezték be az őszi-tavaszi turnéjukat, amelynek fő eseménye az Akvárium Klubban volt. A mai koncert mellett a zenekar több fesztiválon is fellép, többek közt ők zárják majd újra a Fishing on Orfűt.

Az esti fellépés előtt még van időnk megismerni – Livius szavaival élve – A nemzet metronómjának, Gerdesits Faszinak kedvenc zenéit, amik pont olyan különlegesek és beborultak, ahogy azt tőle elvárhatjuk.

Mit hallgatsz most?

Mi a kedvenc dalod eddig az idén? 

Életed első meghatározó dala?

Mi az, amit még soha nem hallgattál meg, de most végre rákerestél?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Eseményoldal.

címkék: A Kutya vacsorája, koncert, Fészek Kulturális Központ