A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Link interjú Pádár Szandrával, a Woodstock Barbie énekesével

2023. március 15., 21:25

A soul sludge és blues stonerben utazó Woodstock Barbie egyedi ízű zenei világában új fejezet a hónap elején megjelent Witch of the Dice című EP-jük. A zenekar már hónapok óta csepegteti az új dalokat és turnédátumokat, őrületesen izgalmas tavasz elé néznek: lemezbemutató a Mother’s Cake-kel, első vinyl megjelenés, valamint hazai és külföldi koncertek. Mindezek kapcsán a Woodstock Barbie énekesét, Pádár Szandrát kérdeztük, mik élete régi és jelenlegi kedvenc zenéi, ő pedig készségesen válaszolt is.

A Witch of the Dice EP után az album áprilisban érkezik vinylen, a lemez B-oldalára a zenekar korábbi kedvenceit válogatta össze, és már előrendelhető a webshopjukon. A március 23-i lemezbemutató után útra kelnek, nézzétek meg a dátumokat a Facebookon, és csípjétek el őket valahol. Az EP címadó dalának animációs videóját itt nézhetitek meg, az énekes, Szandra kedvenc zenéit pedig itt lentebb:

Kedvenc zenészeink, művészeink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – Pádár Szandra / Woodstock Barbie

Mit hallgatsz most?

Bucira… Nem tudom megunni a csajt… annyira beteg és közben mégis cukorfalat. Csipázom az ilyen típusú „ellentét-jelenlétet”!

Mi kedvenc dalod az idén?

Abszolút az idei év legkedvencebb, legkülönlegesebb, legtöbb érzelmet kiváltó dala ez számomra. Egyszerűen lélegzetelállító! Bravo! Minden könnycseppet megér ez a nóta!

Életed első meghatározó albuma?

Határozott, erős női jelenlét! Zseniális zene és szövegek! Ez olyan meghatározó albuma volt a gyermekkoromnak, hogy még a drága nagymamámat is ebből tanítottam angolul!

Melyik Woodstock Barbie számot szereted mostanában leginkább élőben játszani?

Ez a dal személyes, nagy kedvencemmé vált! Furcsán ködös, melankolikusan darkos, különleges hangszerelésű, kelta énekre hasonlító hangulatával, belém bassza a busójáráson az izzó vasvillát, a lemenő nap, vörösesen fénylő sugarai közt.

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

Marc Rebillet az ember, aki nap, mint nap visszaadja az életkedvemet, még a legrotyeszkovicsabb napokon is. „Get the fuck outta’ bed! Bi**h, GO!”

Woodstock Barbie // Mother’s Cake – Instant 03.23.

Fotó: Kis Soma

50 Cent a Budapest Sportarénában és az Open Air Rádión
aug. 27., 13:29