A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Link interjú Varga Lacával, A Kutya Vacsorája basszusgitárosával

2016. december 3., 17:51

December 3-án, közelebbről ma este fél 9-kor lép fel a Muzikum klubban a Quimby egyharmadát is tartalmazó A Kutya Vacsorája. A Varga Livius alapította zenekar 2002-ben jött létre, azután, hogy a legenda szerint Livius nagymamája tett egy kijelentést: „Zenélni unokám? Olyan az, mint a kutya vacsorája.” Első koncertjüket a 2003-as Szigeten adták, első lemezük egy A38-as koncertjük felvétele volt, első rendes nagylemezüket, a Gumicsont címűt gumicsont alakú pendrive-on adták ki 2011-ben, ami egy új szlogennel is gazdagította a magyar popkultúrát: „Mindenkinek saját plázát!”

És mivel még mindig nincs mindenkinek saját plázája, a zenekar rendületlenül kampányol, illetve ugat tovább: azóta az összes jelentős hazai fesztiválon felléptek, tavaly pedig Újra ugatok címmel megjelentették második nagylemezüket.

Az esti koncert előtt még van idő meghallgatni/megnézni a zenekar basszusgitárosának, Lacának kedvenc zenéit a múltból és a jelenből. Egészen különleges szelekció. Jó szórakozást mindkét programhoz!

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket

Mit hallgatsz most?

Mi a kedvenc dalod az idén?

Életed első meghatározó dala?

Mi az, amit még soha nem hallgattál meg, de most végre rákerestél?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?