A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lorde és Carly Rae Jepsen a Bleachers MTV Unplugged fellépésén

2017. szeptember 17., 10:30

Az egykor Music Televisionként indult MTV tévécsatorna idén rendszeres sorozatként újraindította az előző évezredben elhíresült – majd a 2000-es években már csak egyedi alkalmakkal megidézett – legendás MTV Unpluggedot, és az akusztikus koncertprogram új szériájának múlt heti Shawn Mendes-nyitóepizódja után most hétvégén került adásba a Fun. gitáros-billentyűs-vokalistájaként elhíresült Jack Antonoff saját Bleachers projektjének műsora is, ahol fellépett az idei Gone Now album slágereinek (Don’t Take The Money, Hate That You Know Me) két sztárvendége, az új-zélandi Lorde és a kanadai Carley Rae Jepsen is – akiknek ezen a héten külön-külön is voltak friss megjelenéseik.

Az idén Lorde, Taylor Swift és St. Vincent új lemezein igazi sztárproducerré előlépett 33 éves Antonoff ezt az akusztikusra hangszerelt különleges Bleachers-fellépést még márciusban rögzítette kedvenc koncerthelyén, a New Jersey állambeli Asbury Parkban álló The Stone Pony klub színpadán.

Az MTV Unplugged fellépésen Lorde nemcsak az általa társszerzőként jegyzett Don’t Take The Money-ban énekelt. . .

. . .de a Hate That You Know Me-t már a dal stúdióverziójában is vokálozó Carly Rae Jepsennel együtt adta elő:

Carly Rae Jepsen a Shadow című számot a Bleachers 2014-es Strange Desire debütalbumának vendégénekesnőkkel újravett kiegészítő lemezén, a 2015-ös Terrible Thrills, Vol. 2-n már énekelte – és most ezen az MTV Unplugged fellépésen is előadta a szerzővel:

az Everybody Lost Somebody előadását 360° verzióban is közzétették:

.
a fellépés mindkét vendégénekesnőjének volt a héten friss megjelenése: Carly Rae Jepsen a tavalyi Balerina (idei amerikai forgalmazási címén: Leap!) zenés animációs film tavasszal kislemezen is megjelent Cut To The Feeling sikerdalához mutatott be videoklipet Gia Coppola rendezésében. . .

. . .míg Lorde az új albuma Homemade Dynamite című számához tett közzé egy remixet SZA, Post Malone és Khalid közreműködésével:

.
Jack Antonoff legutóbbi társszerző-produceri munkája Taylor Swift augusztus végén megjelent Look What You Made Me Do slágere volt:

Lana Del Rey szereplése apja, a zongorista Rob Grant első lemezén
jún. 9., 9:16
PJ Harvey: I Inside The Old I Dying – újabb klipdal az új albumról
jún. 7., 14:18
Peter Gabriel – dalok a két évtized után érkező i/o albumról, Brian Eno közreműködésével
jún. 5., 5:16
Thom Yorke a brit zeneszerző-producer Clark új Sus Dog albumán – a Budapest Art Orchestra kíséretével
máj. 26., 18:47