A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lucas sem így képzelte a Star Wars folytatását

2015. november 24., 0:02

A rendező a márka 2012-es eladását megelőzően felvázolta a széria általa elképzelt, lehetséges folytatásait, mely történetek azonban a Disney szemetesében végezték. George Lucas úgy érzi, ideje végleg elengednie a Star Wars univerzumát, mert visszatérésével csak még jobban összekuszálná a szálakat.

george-lucas

George Lucas sem így képzelte el a Star Wars folytatását, mikor 2012-ben a LucasArts részeként a széria jogait is eladta a Disneynek. A rendező a CBS Newsnak elmondta, a céggel együtt a Star Wars lehetséges folytatásaival kapcsolatos elképzeléseit is átadta, melyeket azonban az új vezetés elvetett. Lucas saját bevallása szerint mára belenyugodott, hogy félre kellett állnia. „Ha bevonnának a munkába, csak a bajt okoznék. Egyáltalán nem azt csinálják, amit meghagytam nekik.”

Lucas a hetedik résszel való kiválását egy romantikus kapcsolatot lezáró szakításhoz hasonlította, mely után néhány egyszerű szabályt muszáj betartani. „Ha valakivel szakítasz, szabály, hogy ne hívd telefonon, ne járj vissza a házához, hogy megnézd, mit csinál. A legfontosabb pedig, hogy ne jelenj meg a kedvenc kávézójában azzal fenyegetőzve, hogy rágyújtod és porig égeted az egész kócerájt.”

Címkék: