A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

M.I.A.: Goals – új dal a Buraka Som Sistema-tag Branko közreműködésével +FRISSÍTÉS: Finally – videoklip

2017. június 7., 14:41

A Srí Lanka-i származású brit rapper-énekesnő M.I.A. az AIM című tavalyi lemezéről azt állította, hogy az lesz az utolsó albuma, legalábbis a hagyományos formátumot tekintve, de idén továbbra is ad ki újabb és újabb számokat: az év elején írt és rögzített P.O.W.A. után most itt a Goals is, melynek a már Budapesten is járt portugál Buraka Som Sistema tánczenei kollektíva egyik tagja, João Barbosa, azaz Branko volt a producere. A Goals videója reklámozza a most pénteken induló londoni Meltdown fesztivált is, melynek idén M.I.A. a kurátora, és olyan fellépőket is meghívott rá maga mellé, mint a Soulwax, a Young Fathers, a Crystal Castles vagy Mykki Blanco.

M.I.A. (született: Mathangi Arulpragasam, 1975) már tíz éve is készített a Buraka Som Sistema-tagokkal egy Sound Of Kuduro című számot a kollektíva 2008-as Black Diamond albumára, a művésznő tavalyi AIM lemezén pedig a Finally című dalnak is Branko volt a producere. Ez utóbbihoz a hírek szerint klipet is kapuk majd, de egyelőre itt egy ma érkezett újabb közös készítésű számuknak, a Goalsnak a videója Jaime Martinez vizuálművész GIF-jeivel, melyek a fentebb említett Meltdown fesztiválon is megtekinthetők lesznek egy kiállítás részeként.

a szintén Branko produceri segédletével írt és rögzített Finally című tavalyi M.I.A.-szám, és alatta a készülő videoklip egy részlete:

FRISSÍTÉS: a Finally június 16-án közzétett videoklipje!

.
M.I.A. a Sound Of Kuduro című 2008-as Buraka Som Sistema-dalban és -klipben:

Szerző:
A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39