A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ma délelőttől Lóci játszik az Open Air Rádióban

2015. október 29., 9:00

Csütörtök este az Akvárium Klubban este 7-től dedikálás, utána Lóci játszik koncert lesz. Ebből az alkalomból felkértük a névadót: a buli előtt pakolja össze a kedvenc zenéit. Délelőtt 10-től tehát itt, az Open Air Rádióban – Lóci játszik. Kattintsatok a Play gombra, és élvezzétek.

Lóci ezt írta a zenékhez: „Mindig több irányból formálódik a zenei ízlés, de azok a kedvencek maradnak, amiket az ember magának fedezett fel. Ezért sok a brazil (nem is annyira titkos) kincs, a New Orleans-i hatást mutató big bandes megszólalás, sok a modern és sokan vannak a hatvanas évekből is.

Teljesen hiányzik viszont a hetvenes és a nyolcvanas évek, nem hiába: minden, amit onnan ismerek, azt valaki mutatta, és pont ezért nem ragadt meg hosszan. Igyekeztem olyat is mutatni, amit biztos ismertek, hogy legyen kapcsolódási pont, és azon keresztül kitágítani a lehetőségeket, hasonlót mutatni. De olyant is büszkén vállaltam benne, ami kimondottan idejétmúlt, sőt gáz. De nagyon jól tudok rá táncolni, ezért itt maradt!”