A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ma este Anima Sound System Pesten a Gödörben, holnap pedig Szombathelyen

2022. december 26., 13:43

Az Anima Sound System utolsó idei budapesti koncertjét adja ma este a Gödörben – DJ Palotaival és Tinkkel, a Mulató Aztékkal kiegészülve, holnap pedig szülővárosukban, Szombathelyen a Végállomás klubban ünneplik a karácsonyt és búcsúztatják ezt a popkulturálisan kielégítő, egyéb szempontból újabb tragikus évet.

Szinte felfoghatatlan, de jövőre már 30 éves az Anima Sound System, mely zenekar ezek szerint 29, 87 éve dolgozik azon fáradhatatlanul, hogy kultúrákat összehozzon, és minden hallgatója számára újra és újra megteremtse az igényt a szabadságra, az egyenlőségre és a testvériségre.

A zenekar utolsó idei koncertjein sok új és régi dal is előkerül, egy igazi „klasszik” Anima bulira készülhetünk. Szomnakuno című legújabb albumuk dalai mellett olyan emblematikus Anima-slágerek is felcsendülnek majd, mint a 68, a Hajnal Volt, a Crossroads, a Tedd a napfényt be a számba vagy a rég játszott Romano Funk!

A Gödörben a vendég DJ Palotai és Tink, a Mulató Azték lesznek, míg 27-én, Szombathelyen, a Végállomás klubban szintén Palotai,  illetve DJ Urban Vinyl, aki a koncert előtt melegít.

Jó szórakozást mindkét koncerthez!

Fotó: Gödör Klub / FB

Ma este a Dog Eat Dog Budapesten!
nov. 3., 16:33
KOTTAMAGYAR Vol. 28. – Hatvan perc hazai koncertajánló – hétfőn és pénteken este 8-tól az Open Air Rádión
okt. 16., 16:21
Vegyél, bazmeg, vegyél! – Megjelent a Tudósok új klipje és albuma
okt. 16., 16:08