A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ma este először, csak itt: Pharma Kid Mixtape: The Brand new Sh.t!

2015. október 30., 17:30

Tudod te mi az a glitch hop, big beat, acid breaks, minimal wave, break beat, noise, future pop, brokenbeat, grime, noise, acid,… akármi?

Nem?! Hát ebben a műsorban sem fogják elmagyarázni neked. Ma este 10 órától először, de nem utoljára, hanem minden pénteken Kilari és Luka kever az Open Air Rádióban.

kilari_luka

Szóval: tudod, mi az a glitch hop, big beat, acid breaks, minimal wave, break beat, noise, future pop, brokenbeat, grime, noise, acid? Két galaktikus DJ: Kilari és Luke nem elmagyarázza, csak nyomja,  mert ez nem egy műfaj elemzős, zenefejtegetős, kivesézgetős, mélyremerülős, levegőhöz nemjutós 30 perc. Itt és most garantáltan megcsap a legújabb, maszületett digitalizmus.

Friss elektronok és vad protonok ütközéseitől feldúlt, fortyogó bolygónk dolgos ifjait és szorgalmas leányait toborozza össze neked hétről hétre: Kilari és Luka.
Hogy kik ők?

Kilari japán manga figura – eredetileg lány, az adásban viszont fiú -, aki mindent elkövet, hogy popcsillaggá váljon, de valahogy mindig közbejön valami.

Luka a párizsi Jardin des Plantes-ben látta meg a napvilágot. A hely XIII. Lajos gyógynövényes-kertje. Ez a tény annyira meghatározta őt, hogy azóta is egy ott bérelt üvegházban lakik.

Hallgassatok rájuk: nemcsak azt fogják megmondani, miért szőke az a díva, aki nem vörös, hanem azt is, mit reggelizz, ha skandináv szupersztár vagy. Talán meg is etetik veled.

Most először, aztán minden péntek este 22.00, Open Air Rádió: Pharma Kid Mixtape: The Brand new Sh.t!

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57