A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ma este valaki megsérülhet – Apey & the Pea koncert a Barba Negra Tracken

- PP -
2017. július 26., 15:28

Július 26-án, azaz ma este ¾-9-kor egyetlen nyári budapesti fellépését adja az ország – szerintünk – legjobb metálzenekara, az Apey and the Pea. A hír tulajdonképpen itt véget is érhetne – tessék tömött sorokban elindulni a Rákóczi híd felé.

Mint az már köztudott, a két brutálisan jó, Devil’s Nectar és Hellish című nagylemezük után egy harmadik brutálisan jó nagylemezt jelentet meg az ősszel az Apey & the Pea, HEX címmel, amit onnan lehet tudni, mármint, hogy brutálisan jó lesz, hogy két számot (a Slaves-et és a Death-t) már egy ideje játszanak róla élőben, és most megérkezett róla a harmadik új szerzemény is, a Black November, amit természetesen elővezetnek ma a Barba Negra Tracken.

Ahogy a zenekar énekese, Áron András a shortscore.net-nek elmondta, „a Black November volt a legelső új track, amit már tudatosan a III. lemezre készítettem, pontosan 2014. november 11-én, nem sokkal a Hellish megjelenése után, szóval egy igazi csótány… A Black November egy nyilván letagadhatatlan agresszív lázadó mondanivalóval rendelkezik, ezt mindenkinek a saját kis lelkére bíznám, hogy hogyan értelmezi, de eredetileg arról a képmutató tömeges álszent vallási megerőszakolásról próbáltam a lehető legtrágárabb verzióban beolvasni, mintha egy tömeghez szólnék egy pódiumról. Azt hiszem sikerült (nevet).”

Az estet Apey-ék haverzenekara, a Stubborn nyitja meg 19.45-kor, és titkos forrásokból tudjuk, hogy addig az eső is el fog állni. Nyakcsigolyákra vigyázni.

Eseményoldal.

Jegyek kaphatók.

Szerző: - PP -
Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06