A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Madonna filmet rendez saját magáról, és már meg is találta a tökéletes főszereplőt

2022. június 10., 15:26

Julia Garner játszhatja majd el Madonnát az énekesnőről szóló filmben, ami elég jó választás, mert az elsősorban az Ozark című Netflix-sorozatból ismert színésznő – ha nem is kiköpött mása, de – eléggé emlékeztet a fiatalkori Madonna Louise Ciccionére.

Néhány évvel ezelőtt már elindult egy Madonnáról szóló filmes projekt, ám az Universal stúdió Blond Ambition címet viselő filmterve végül eltűnt a süllyesztőben, mert az énekesnőnek nagyon nem tetszett a forgatókönyv. Gyakorlatilag azt mondta róla, hogy köszönőviszonyban sincs mindazzal, ami a valóságban megtörtént.

„Senki sem tudja, hogy mit tudok és hogy mi mindent láttam. A saját történetemet csak én mondhatom el. Bárki más próbálkozik vele, az sarlatán és bolond. De miért is akarna a Universal filmet készíteni rólam egy olyan forgatókönyv alapján, ami csupa hazugság?” – nyilatkozta akkor. Most pedig a saját kezébe vette az irányítást.

Az egyelőre cím nélküli Madonna-filmet maga az énekesnő fogja rendezni, a forgatókönyvet pedig Diablo Cody-val közösen írja, aki a Juno című filmmel vált ismertté, de írt pár forgatókönyvet Jason Reitmannek is (Young Adult, Tully), jelen pillanatban pedig a CW csatornának fejleszti a Powerpuff Girls (magyarul: Pindúr pandúrok) élőszereplős változatát. Madonna 2008-ban és 2011-ben már rendezett filmeket, de mind a Filth and Wisdom, mind a W. E. nyomtalanul múlt el, pedig utóbbiban egész sor ismert brit színész igyekezett brillírozni.

A Madonna-film a korai évekről fog szólni, az énekesnő befutásáról, és természetesen érinti majd az ő sok-sok színeváltozását is. Hogy a forgatás pontosan mikor kezdődik, nem tudni, mivel a főszerepre kiválasztott Julia Garner egyelőre még nem mondott igent a produkcióra. Mindenesetre elég tekintélyes a lista, akik közül kiválasztották: többek között Florence Pugh-t, az Euphoria című sorozatból ismert Alexa Demie-t vagy Sky Ferreira énekesnőt nyomta le.

Julia Garner – Facebook

A 28 éves és rendkívül tehetséges Garnert a nagyközönség az Ozark című sorozatban ismerte meg, ő játszotta Ruth Langmore-t, a helyi bűnözőcsalád tagját, aki lepaktál a sorozat középpontjában álló Byrde famíliával. Garner főszerepelt még többek között a filmipari zaklatásokkal foglalkozó The Assisstant-ben, a We Are What We Are című művészhorrorban, és a Martha Marcy May Marlene című szektás drámában, illetve olyan sorozatokban, mint a Maniac, a The Americans, a Waco, a Dirty John vagy az Inventing Anna. A fiatal Madonna kimondottan jól állna neki, és Madonna filmjének is jót tenne egy ennyire tehetséges, sokoldalú színésznő a főszerepben. Reméljük, elvállalja.

Kezdjük a hetet pazar francia punkkal!
ápr. 22., 6:07