A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Már a mozik előtt a legelvetemültebb Star Wars rajongók

2015. december 12., 15:14

Már csak pár napot kell várni a Star Wars hetedik részének amerikai premierjéig, a legelvetemültebb fanatikusok már december 5. óta táboroznak a Hollywood legendás, Chinese Theatre mozija előtt. A helyzet pedig fokozódik.

chinesetheater

Már több, mint százfős s egyre duzzadó tömeg várakozik a holywoodi Chinese Theatre bejárata előtt, hogy elsőként válthassanak jegyet a Star Wars: Az Ébredő Erő december 17-i premierjére – számolt be róla az NME. A legendás, 1927-ben nyílt hollywoodi Chinese Theatre mozija elé december 5-én – közel két héttel a bemutató előtt – érkeztek az első megszállottak, akik azóta sátrakban berendezkedve várják a jövőhét csütörtöki bemutatót.

„Éjjel majd meg lehet fagyni, főzni pedig csak napközben tudsz, de ez mind semmi azért cserébe, hogy az ember részese lehessen egy filmtörténeti pillanatnak” – nyilatkozott egy, az egyre növekvő sorban láthatóan hosszabb időre berendezkedő rajongó, Erik Murillo a New York Timesnak. A Chinese Theatre egyébként egyike volt az első moziknak, ahol az eredeti Star Wars 1977-ben első ízben levetítették a közönségnek.