A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mark Hamillt nem fizeti ki a Disney, ha túl sokat beszél

2015. november 23., 9:01

A Luke Skywalkert alakító színész saját bevallása szerint komoly összegtől esik el, amennyiben túl sok információ morzsát potyogtat a sajtónak a heteken belül mozikba kerülő Star Wars filmmel kapcsolatban.

mark_hamill_1

Jelentős összeg kifizetését tagadhatja meg Mark Hamilltől a Disney, amennyiben a színésznek idő előtt eljár a szája a hetedik Star Wars epizóddal kapcsolatban. A Luke Skywalkert alakító színész a PC Gamernek adott interjújában úgy nyilatkozott, „van egy bizonyos összeg, melyet nem kapok meg, ha idő előtt és az én hibámból derülnek ki részletek az új filmmel kapcsolatban.”

A rajongók természetesen már megannyi elmélettel előrukkoltak, milyen szerepe lehet az eredeti trilógia lézerkardos hősének a Disney féle folytatásban. A széria szakértői szerint a legvalószínűbb, hogy Hamill, az új történetben mellékszereplővé fokozott karaktere önkéntes száműzetését tölti vagy pedig egy sivatagos planétán bolyong. A Star Wars: Az ébredő Erő december 17-én debütál az angol, 18-án pedig az amerikai mozikban.