A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Még mindig a Covid: egy férfi 2700 fontnyi koncertjegyet égetett el nyilvánosan az oltás miatt

2022. május 25., 17:40

Egy Doug Wood nevű amerikai faszi, aki a saját elmondása szerint milliomos, megosztott egy videót a közösségi médiában. Ebben még nincs semmi különös, ám a férfi a videóban 2700 font értékben égetett el Olivia Rodrigo koncertjegyeket. Természetesen nem az énekesnővel volt gondja, hanem a koncert körülményeivel.

2700 font nem kis pénz, ha gyorsan átváltja az ember a magyar fizetőeszközre, akkor szembesül vele, hogy több, mint 1 millió kétszázezer forintról van szó. Doug Wood a koncertjegyeket már korábban megvette, a lányának akart vele kedvezni, aki nagy rajongója a fiatal énekesnőnek, mint ahogy ő is. Azonban a Sour elnevezésű turné Phoenix-i állomására, az Arizona Federal Theatre-be a Wood család biztosan nem fog eljutni, és nemcsak azért, mert apu elégette a jegyeket. Hanem azért is, mert a család tagjai nincsenek beoltva Covid ellen, az viszont kötelező elem minden 12 évesnél idősebb koncertlátogató számára, így ha apu nem égeti el a jegyeket, akkor sem engedték volna be őket.

Doug Wood szerint a Covid csak egy politikai, szélsőbalos színjáték, és szomorú, hogy a politikusok Olivia Rodrigón keresztül próbálják befolyásolni a tiniket, akik az énekes-dalszerző közönségének 90%-át kiteszik. Ráadásul akkor sem engednék be őket, ha lenne friss negatív tesztjük, mert csak és kizárólag az oltás a jó. Ezért döntött úgy, hogy nyilvánosan elégeti a koncertjegyeiket. Azt is leírta még a mérges apa az első posztjában, hogy ha ezt tudja, nem vette volna meg a jegyeket, amin egyébként csak nagyon apró betűkkel van feltüntetve, hogy a koncertlátogatás mellé kötelező a beoltottság. Na de ki az, aki az első betűtől az utolsóig elolvassa mindazt, amit a jegyre felírtak? Doug Wood biztosan nem. Így az első posztja utáni másnap megosztott egy videót, amiben 1 millió kétszázezer forintot égetett el pillanatok alatt.

Most pedig, hogy mindenki megnyugodjon, nézzünk meg gyorsan egy Olivia Rodrigo klipet, és örüljünk annak, hogy nálunk már nincs ilyen korlátozás.

Szerző:
Beyoncé lenyomta Solti György magyar származású karmestert
febr. 6., 17:43
Link interjú Varga Zsuzsával
febr. 5., 12:51