A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Még mindig a szüleiddel élsz? Két pszichológus most mindent megoldana helyetted

2016. november 13., 19:43

Az otthon csodálatos és pokoli végleteit boncolgatja az Akvárium Klubban feltámadó Pszichorendeléssel két szakember, akik a széria hétfői szeánszán a Y-generáció a családi fészekben rekedt tagjainak igyekeznek majd könnyebbé tenni a mindennapokat. A Mérgező szülők/ Szülőkkel szabadon című előadás során Böhönyey Márta és Tóth Melinda olyan, feltenni nem mert kérdésekre keresi a választ, melyek kiutat jelenthetnek a kényszerűen összezárt családok mindennapi konfliktusaiból.

pszichoweb_328

A Y-generáció nem is annyira fiatal fiataljai soha nem látott százalékban döntenek önálló lakás, bérlemény helyett a szülőkkel maradás mellett, melynek hátterében inkább az egzisztencia kegyetlen valója, mintsem a közös akarat áll. Böhönyey Márta és Tóth Melinda pszichológusduója novemberben visszatér az Akvárium Klub Kis halljába, hogy a gyerekszobában ragadt ifjak és szüleik közti feszültségről, konfliktusokról, illetve azok fel-és megoldásáról beszélgessen.

A hétfőként esedékes Pszichorendelés egyik fő célja, hogy a meghirdetett témákban valóban hasznos tanácsokkal és olyan háttértudással lássa el az előadásokra érkezőket, melyek elősegítik a párbeszéd kezdeményezését. A két pszichológus november 14-én esedékes, Mérgező szülők/Szülőkkel szabadon című előadására jegyeket az alábbi oldalon lehet váltani.