A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Még többet és többet! Itt a Woodstock Barbie új dala: Little More

2023. január 19., 14:20

Elénekelt gitárszóló, improvizált köppenet és életigenléssel vissza a gyökerekhez: beindult rockdallal folytatja megjelenései sorát a Woodstock Barbie – itt a Little More.

Három éves fennállása alatt a blues-stoner / soul-sludge vonaton suhanó Woodstock Barbie egyre magasabbra teszi magának a lécet. Március 1-én jelenik majd meg legújabb, harmadik kislemezük Witch of the Dice címmel, amiről most érkezik egy új dal, a Little More. A dal amolyan „vissza a gyökerekhez”, egyszerű és húzós riffre épülő szám, ami kiválóan beindítja az évet.

„A szöveg jórésze egy improvizációszerű köppenet, amit a stúdióban írtam meg, és ebből adódóan létrejött az új lemezen szereplő, egyik legkülönlegesebb elem, az elénekelt gitárszóló” – meséli az énekes, Szandra nevetve. Az alapokat ezúttal nem Arián (gitár, billentyű), hanem Roti (basszus) hozta, akinek a debütáló, Never Gonna Fall in Line című dalt is köszönhetjük.

A tavaly év végén megjelent, Yves Krismerrel (Mother’s Cake) közösen írt dal után a két zenekar útjai újra és újra találkozni fognak idén, leghamarabb Budapesten, március 23-án az Instantban, ezt a bulit semmiképp nem érdemes kihagyni!

A lemezbemutató koncert egyben a tavaszi turnéjuk induló állomása is egyben, visszatérnek majd Pécsre, utána először játszanak a kecskeméti Ápolóban, de nem állnak meg a határoknál, cseh, német, szerb, erdélyi dátumok után Ljubljanában a brit Wille and the Bandits-szel közösen lépnek fel, május végén pedig az amerikai blues legenda, Walter Trout előtt játszanak Prágában. Csekkoljátok a dátumokat és csípjétek el őket valahol élőben!

És hogy ne maradjunk mozgókép nélkül se, idézzük fel tavalyról mennyire jó is ez a dal és klip:

Lemezbemutató Facebook-esemény

Woodstock Barbie online:

fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/

in: https://instagram.com/woodstockbarbieband/

YT: https://www.youtube.com/channel/UC45wWcCzHuZgmXk4VFmbjyg

BC: https://woodstockbarbie.bandcamp.com/

stream: https://songwhip.com/woodstock-barbie

Fotó: Kiss Soma

A Warpaint egy új meglepetés dallal ünnepli meg 20 éves fennállását
febr. 18., 9:14