A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Meghalt a Jackass alapító-sztárja

2015. november 16., 19:53

Elhunyt a Jackasst alapító Vincent Margera, akit a reality széria rajongói csak Don Vitoként ismerhettek. A kérges modoráról és tisztázatlan pedofil ügyéről hírhedt anti-színész 59 éves volt.

vincent_margera

Vasárnap reggel, hosszas betegség után meghalt Vincent Margera, az amerikai Jackass szubkultúrát teremtő trash-reality egyik alapítója. Az 59 éves, rajongói körében csak Don Vitoként emlegetett Margera a sorozatban mai kulcsszerepet játszó Bam Margera nagybátyja volt, neki köszönhető, hogy unokaöccse belekóstolt a televízió világába.

Margera sógornője, April Margera a CNN-nek elmondta, Don Vito egy ideje vese-és májproblémákkal küzdött, utolsó üzenetként pedig csak annyit szeretett volna tudatni a rajongóival, „ez egy jó menet volt.” Margera 2007 óta nem bukkant fel a képernyőn, mivel egy denveri közönségtalálkozón való incidens miatt egy gyermek szexuális zaklatásával vádolták meg és 10 évre eltiltották a Jackassban való szerepléstől. „Rengeteg mindenen kellett keresztülmennie, kiváltképp a Denver-ügylet miatt. Szerette volna, ha a rajongói tudják, soha nem tett olyat, amellyel vádolták.”