A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Meghalt Tom Petty

2017. október 3., 9:27

Újabb jelentős veszteség érte az amerikai és az egyetemes popkultúrát: 66 éves korában hirtelen szívleállás következtében elhunyt a Tom Petty and the Heartbreakers alapítója-frontembere, valamint Bob Dylan, George Harrison, Jeff Lynne és Roy Orbison mellett a Traveling Wilburys supergroup egykori tagja, aki a múlt héten fejezte be zenekarával a fennállásuk negyvenedik évét ünneplő turnét.

Tegnap éjjel méltatlannak és némileg érthetetlennek mondható módon ellentmondásos hírek keringtek Tom Petty haláláról. Miután malibui otthonából Los Angeles-i idő szerint hétfő délelőtt életveszélyes állapotban szívrohammal kórházba szállították Tom Pettyt, a Los Angeles-i rendőrség közlésére a TMZ hírportál arról adott hírt, hogy meghalt a legendás gitáros-énekes, majd azok után, hogy ezt több neves orgánum (CBS, Variety, Rolling Stone) is megerősítette, a Los Angeles-i rendőrség közölte: mégsem tudja megerősíteni a hírt, miszerint Tom Petty valóban elhunyt volna. „Nem szándékosan, de sajtóorgánumok téves információt kaptak. Elnézést kérünk” – írták a Twitteren. Majd ma reggelre Petty menedzsere mégis bejelentette, hogy Los Angeles-i idő szerint hétfő este Tom Petty családtagjai, zenekari társai és barátai jelenlétében békésen elhunyt.

Mi itt az Open Air Rádiónál nem vagyunk a nekrológok feltétlen híve, így inkább csendben gyászoljuk Tom Petty halálát és néhány örök slágerével halkan ünnepeljük az életét.

Címkék: ,
Itt vannak az első Music Hungary díjátadó győztesei
dec. 2., 11:52
Krém | 2022.12.01. (Podcast)
dec. 1., 22:09