A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Mégis lesz Vissza a jövőbe-reboot?

2015. szeptember 5., 16:00

Robert Zemeckis szerint csak a holttestén át dolgozhatják fel a Vissza a jövőbent, de Spielberg meggyőző lehet.

A The Hollywood Reporter szellőztette meg a hírt, miszerint a Universal és a Dreamworks stúdió egyesülni készülnek (ami eufemizmus arra, hogy előbbi felvásárolja utóbbit). A folyamatok egyik kulcsfigurája természetesen Steven Spielberg, akire a lap szerint fontos szerep hárulna olyan Universal-filmek potenciális rebootja esetén, mint a Cápa és a Vissza a jövőbe.

back-to-the-future-part-ii-4fec2a36e4a48

Azok a pletykák már évek óta keringenek Hollywood-szerte, hogy mindkét klasszikust feltámasztásra kerülhetne, azonban konkrétum eddig nem nagyon volt a tervekről. Sőt, nyáron Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia rendezője elmondta egy interjúban, hogy amíg ő és Bob Gale él, addig semmiképp sem fognak hozzányúlni a Back To The Future-höz. Persze a filmes azt is hozzátette, hogy biztos benne, hogy haláluk után lesz reboot, hacsak az örökösei ezt meg nem akadályozzák. (Ennek persze nem örült, hiszen nagyon jó filmről van szó, amit feleslegesnek tart leporolni.)

A fentiekből akár arra is lehet következtetni, hogy Spielberg nem új filmekben gondolkodik, hanem vagy konkrét folytatásban Michael J. Fox és Christopher Lloyd főszereplésével, vagy pedig egy animációs tévésorozatban. Élőszereplős szériáról álmodni sem nagyon merünk.

forrás: sg.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33