A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Eddigi legizgalmasabb albumát készítette el a Korn – megjelent a Requiem

2022. február 10., 13:02

Requiem címmel, február 4-én jelent meg a Korn tizennegyedik nagylemeze, ami többek szerint a zenekar eddigi legkiforrottabb és legerősebb lemeze. Azt majd az idő dönti el, hogy ezek a vélemények mennyire ülnek az új Korn album kapcsán, de az azért már most biztosan kijelenthető, hogy egy jó lemezt kaptunk.

A Korn utoljára 2019-ben, még a járvány és a lezárások előtt adott ki nagylemezt. Akárcsak az, úgy a friss, Requiem című album is a Loma Vista kiadónál jelent meg. Külön talány az album kapcsán, hogy a lemezt kísérő promóciós fotókon nem szerepel Reggie Arvizu (Fieldy) basszusgitáros, pedig a többiek következetesen úgy hivatkoznak rá, mint zenekari tagra, ráadásul a Requiemen is ő penget.

Az új lemezt a Korn Budapestre is elhozza. Eredetileg tavaly június 9-én léptek volna fel a Papp László Budapest Sportarénában, majd idén június 3-ára módosították az időpontot, amit aztán még tovább toltak. A mostani állás szerint a zenekar 2022. június 21-én lép fel az Arénában, az eredeti – és a későbbi – koncertre megvásárolt jegyek pedig automatikusan érvényesek az új időpontra is.

Addig pedig hallgassuk meg párszor a Korn tizennegyedik, Requiem című nagylemezét!

Három városban is megnézheted az idei év Fonogram-díjas felfedezettjét, ZÓRÁT
szept. 27., 13:07