A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megjelent a Rolling Stones új lemeze!

2023. október 20., 15:53

Ma, október 20-án, 18 évvel az utolsó „rendes” Stones album, az A Bigger Bang után megjelent a Rolling Stones új nagylemeze Hackney Diamonds címmel. Hip-hip-hurrá!


Az új albumon 12 szám van, amiket – természetesen – a világ különböző pontjain vették fel, többek között a Henson Recording Studiosban, Los Angelesben; a Metropolis Studiosban, Londonban; a Sanctuary Studiosban, a Bahama-szigetek fővárosában; az Electric Lady Studiosban, valamint a The Hit Factory/Germano Studiosban, New Yorkban. A Mess It Upban a néhai Charlie Watts játékát hallhatjuk, ahogy a Live By The Swordban is – Bill Wyman mellett, aki 1962 és 1993 volt a zenekar basszusgitárosa. A Sweet Sounds of HeavenLady Gaga éneke és Stevie Wonder zongorajátéka teszi teljessé. A lemezen továbbá Elton John és Paul McCartney is feltűnnek.
A teljes album:

A HACKNEY DIAMONDS DALAI:

ANGRY
GET CLOSE
DEPENDING ON YOU
BITE MY HEAD OFF
WHOLE WIDE WORLD
DREAMY SKIES
MESS IT UP
LIVE BY THE SWORD
DRIVING ME TOO HARD
TELL ME STRAIGHT
SWEET SOUNDS OF HEAVEN
ROLLING STONE BLUES

Hackney Diamonds a The Rolling Stones első olyan albuma, amelyet a Grammy-díjas zenésszel és producerrel, Andrew Watt-tal készítettek.  Angliában ez a Stones 24., míg az USA-ban a 26. lemeze a sorban. Kellemes zenehallgatást kívánunk hozzá.

Fotó: Mark Seliger

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45