A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Megjelent Miley Cyrus új albuma, az Endless Summer Vacation

2023. március 13., 13:23

Az új nagylemezen olyan közreműködők találhatók többek között, mint Harmony Korine, Brandi Carlile, Sia, James Blake vagy Greg Kurstin. A megjelenéssel egy időben kijött az album új kislemeze, a River is.

Az énekesnő még január elején jelentette be az Endless Summer Vacation címre keresztelt új albumát, majd egy héttel később megosztotta a lemez első kislemez-dalát (Flowers), ami számunkra különösen izgalmas, mivel a klipnek Rév Marcell volt az operatőre. Miley Cyrus egy interjút is adott a lemez kapcsán, melyben elárulta, hogy az Endless Summer Vacation két részből áll: az egyik fele a nappalt, míg a másik pedig az éjszakát állítja a középpontba.

Miley Cyrus előző albuma (Plastic Heart) még 2020-ban jelent meg. Tavaly adta ki az Attention: Miley Live című, koncertfelvételekből álló gyűjteményt, amire Blondie– és Madonna-feldolgozás is jutott. Amiket különösképpen szeret: szerepelt a tavalyi Metallica tribute albumon is, egy Las Vegas-i fellépésén meg előadta a Cocteau Twins Heaven or Las Vegas című számát. A tavalyi évet pedig egy saját szilveszteri showműsorral zárta az NBC-n, ahol Dolly Parton és David Byrne voltak a vendégei, utóbbival előadta David Bowie egyik klasszikusát is, a Let’s Dance-t.